Heb je ook wel eens het gevoel dat je niet helemaal lekker in je vel zit, alleen kun je er de vinger niet opleggen. Zowel privé als op je werk hobbelt het allemaal door en je hebt het idee dat je meer zou willen en kunnen bijdragen alleen komt het er niet van. Je stelt je eigen wensen steeds uit omdat je het gevoel hebt te worden geleefd. Er zijn deadlines, crisismomenten en wat dacht je van de alledaagse operationele zaken die zich steeds verder opstapelen waardoor je niet aan de echt belangrijke zaken toekomt.

Natuurlijk is het spannend om nieuwe zaken op te gaan pakken want stel dat deze langer duren, het anders uitpakt dan jij verwacht of wat jij denkt dat anderen van jou verwachten. Stop daarmee en ga zelf weer aan het roer zitten in plaats van je te laten leiden door verwachtingen van anderen en/of je eigen belemmerende overtuigingen.

Als je steeds hetzelfde blijft doen, verbaas je dan niet dat de uitkomst ook steeds hetzelfde zal zijn. Het roer hoeft natuurlijk niet drastisch om. Probeer het eens met kleine stappen. Plan elke dag wat tijd in, met zaken die voor jou echt belangrijk zijn en bekijk wat dit met je doet…….