Coaching

Veel mensen zijn geen praters, daarom is het belangrijk om ‘tussen de regels door’ te luisteren wat ze eigenlijk zeggen en hierop door te vragen. Mijn doel is om door persoonlijke coaching samen met de coachee de talenten van hem of haar te achterhalen en deze op de juiste manier in te zetten waardoor die persoon echt in zijn of haar kracht komt te staan. Een medewerker die goed in zijn vel zit, is van grotere meerwaarde voor zijn werkgever en/of een klant waardoor er een win-win situatie ontstaat.

“Het gaat niet om wat je weet, het gaat om wat je doet met wat je weet “. 

Herken je één of meer onderstaande situaties bij jezelf?

  • Niet weten hoe ze in hun loopbaan verder willen/kunnen;
  • Meer uit zichzelf willen halen;
  • Samenwerking willen verbeteren;
  • Veel stress ervaren;
  • Onbalans werk/privé ervaren;
  • De lat voor zichzelf (te) hoog leggen;
  • ‘In control’ willen komen en blijven.

Blijf er dan niet mee rondlopen en durf hulp te vragen.

Binnen een coachtraject gaan we eerst kijken wat precies het coachdoel is. Waarna we samen op zoek gaan naar iemands drijfveren, waarden en talenten en kijken we samen hoe deze matchen op het coachdoel dat diegene gesteld heeft. Dit alles door goed te luisteren, door te vragen, niet te oordelen of te sturen. Door het geven van professionele feedback en diegene een spiegel voor te houden, zal hij/zij zelf inzicht krijgen, welke stappen er gezet moeten worden om het coachdoel te behalen.

Je kan kiezen om de coachsessies op een eigen locatie te houden of extern. RenaSense maakt gebruik van professionele coachruimtes door heel Nederland en zo dichtbij mogelijk bij jou als cliënt. 

Een coachtraject duurt meestal 5-8 sessies waarna er een eindgesprek plaatsvindt om de bereikte resultaten te evalueren en eventuele aanvullende actiepunten in kaart worden gebracht. Een aanvraag voor een individueel coachtraject start met een intake-gesprek. We verkennen wat het werkelijke coachdoel is en gezamenlijk bepalen we welke aanpak het beste bij diegene past, want ieder coachtraject is maatwerk.