Coachprofiel

Meer dan 20 jaar heeft Renate in de IT gewerkt waaronder bij Ordina. De laatste 14 jaar in de IT, heeft ze leidinggevende rollen gehad waarin people management en de HR-portefeuille belangrijke delen van het takenpakket waren. Het leukste van dit werk vond zij medewerkers en teams bewust maken van hun eigen kunnen en hen op een hoger plan brengen.

 

  “Pas als je je bewust bent van je eigen patronen, kun je deze, waar nodig, veranderen.“

  Vanuit haar passie om mensen te helpen om hun talenten en kwaliteiten te (her)ontdekken, verder te ontwikkelen en in te zetten, is Renate geswitcht van carrière. Na verschillende professionele opleidingen en trainingen is ze zich volledig gaan richten op coaching en training op het gebied van persoonlijke effectiviteit en (non-)verbale communicatie. Het draait steeds om verwachtingen & bewustwording en in de afgelopen jaren heeft zij al veel mensen kunnen helpen.

  Doordat ze uit de IT-praktijk kom weet ze waar mensen tegenaan kunnen lopen. Samen met jou gaat ze op zoek wat jij écht wil en wat er nodig is om dat te bereiken. Of het nu gaat om je carrièredoel bepalen en behalen, jezelf beter profileren of een goede werk-privé balans bewerkstelligen en behouden, Renate kan je hierbij helpen als je er zelf echt mee aan de slag gaat.

  Haar insteek is altijd praktisch en to-the-point. Ze is realistisch, eerlijk, verbindend, empathisch en durft mensen op een respectvolle manier een spiegel voor te houden. De coaching is een afwisseling van theorie, ervaringsoefeningen en zelfreflectie. Ze geeft je richtlijnen en handvatten en het is aan jou om hier ook mee aan de gang te gaan.

  Woonplaats: Breda

  Werk gebied: Brabant / Zuid Holland en Utrecht & Online = wereldwijd

  Bereikbaar via +31 6158 35 066 of info@renasense.nl

  Mocht ik niet direct bereikbaar zijn. Ik probeer altijd binnen 1 dag terug te reageren.