Evert-Jan van den Broek

Het coaching traject met Renate heeft mij geholpen met ontdekken wat er voor mij nodig was om te groeien op zakelijk gebied. In de gesprekken was er aandacht voor persoonlijke reflectie, maar ook gaf Renate praktische handvatten om aan doelen te werken en concrete stappen te zetten.
Precies wat ik nodig had, dankjewel!

Mendix developer bij Ordina
Peter Groenewegen

Renate heeft mij de afgelopen periode vanuit een coachingstraject op een prettige en professionele manier ondersteund. Dit bracht me veel nieuwe inzichten die ik samen met de praktische hulpmiddelen kon inzetten om op een gezonde manier om te gaan met mijn uitdagingen op het gebied van privé-werk balans, prioriteren, delegeren en genieten van de behaalde resultaten. Het waren prettige gesprekken, to-the-point en praktisch, de tijd was altijd sneller om dan gedacht en ik kon weer door met veel nieuwe inzichten en een hoop huiswerk ;). Dankzij deze aanpak van Renate heb ik in korte tijd veel geleerd en in positieve zin kunnen veranderen.

Business Lead – Ordina Cyberdetection & Response
Krishni Arumugam

Renate has provided invaluable insights during our many coaching sessions. She is able to direct and focus professional goals, by delving into your identity, your core values and purpose, and helps align you to become more effective in ones career. Her ability to relate to my experiences and processes in my professional journey is especially helpful and notable. I would definitely recommend her, to help you in your leadership and professional journey and to question and expand your thinking by guiding you into considering new avenues you may have not thought of before. Her warm presence also distinguishes her from her peers in this field.

Experienced Process Engineer | Process Safety Specialist
1 2 3 6