Peter Groenewegen

Renate heeft mij de afgelopen periode vanuit een coachingstraject op een prettige en professionele manier ondersteund. Dit bracht me veel nieuwe inzichten die ik samen met de praktische hulpmiddelen kon inzetten om op een gezonde manier om te gaan met mijn uitdagingen op het gebied van privé-werk balans, prioriteren, delegeren en genieten van de behaalde resultaten. Het waren prettige gesprekken, to-the-point en praktisch, de tijd was altijd sneller om dan gedacht en ik kon weer door met veel nieuwe inzichten en een hoop huiswerk ;). Dankzij deze aanpak van Renate heb ik in korte tijd veel geleerd en in positieve zin kunnen veranderen.

Business Lead – Ordina Cyberdetection & Response
Krishni Arumugam

Renate has provided invaluable insights during our many coaching sessions. She is able to direct and focus professional goals, by delving into your identity, your core values and purpose, and helps align you to become more effective in ones career. Her ability to relate to my experiences and processes in my professional journey is especially helpful and notable. I would definitely recommend her, to help you in your leadership and professional journey and to question and expand your thinking by guiding you into considering new avenues you may have not thought of before. Her warm presence also distinguishes her from her peers in this field.

Experienced Process Engineer | Process Safety Specialist
Wim Jochems

Met veel plezier heb ik met Renate samengewerkt binnen het programma inzetbaarheid. Zij viel op door haar heldere en betrokken wijze van communiceren. Ze benoemt de dingen waar anderen soms omheen lopen en doet dat op duidelijke maar zeker ook empathische wijze. Steeds respectvol en met gevoel voor de situatie. Haar proactieve houding en haar vermogen om echt verbindend te zijn vallen op. Daar waar weerstand zat op het project/programma wist Renate dat in een paar bijeenkomsten om te buigen in betrokkenheid. Ook de momenten waarop ik met Renate kon ‘sparren’ over toekomstige ontwikkelingen in de organisatie waren bijzonder waardevol.

sectorhoofd bedrijfsvoering – Nationale Politie – eenheid ZWB
1 2 3 6