Samantha

Het afgelopen half jaar heb ik een coachingstraject gevolgd bij Renate om meer perspectief te creëren in mijn carrière. Hoe kan ik mijzelf profileren binnen een grote organisatie? En al mijn ambities ordenen, richting geven en bereikbaar maken. Met deze vragen heeft Renate mij geholpen en de juiste handvatten gegeven om succesvol mijn carrièrepad te vervolgen.

Evert-Jan van den Broek

Het coaching traject met Renate heeft mij geholpen met ontdekken wat er voor mij nodig was om te groeien op zakelijk gebied. In de gesprekken was er aandacht voor persoonlijke reflectie, maar ook gaf Renate praktische handvatten om aan doelen te werken en concrete stappen te zetten.
Precies wat ik nodig had, dankjewel!

Mendix developer bij Ordina
Peter Groenewegen

Renate heeft mij de afgelopen periode vanuit een coachingstraject op een prettige en professionele manier ondersteund. Dit bracht me veel nieuwe inzichten die ik samen met de praktische hulpmiddelen kon inzetten om op een gezonde manier om te gaan met mijn uitdagingen op het gebied van privé-werk balans, prioriteren, delegeren en genieten van de behaalde resultaten. Het waren prettige gesprekken, to-the-point en praktisch, de tijd was altijd sneller om dan gedacht en ik kon weer door met veel nieuwe inzichten en een hoop huiswerk ;). Dankzij deze aanpak van Renate heb ik in korte tijd veel geleerd en in positieve zin kunnen veranderen.

Business Lead – Ordina Cyberdetection & Response
1 2 3 6