Training

Alle trainingen die RenaSense aanbiedt, hebben te maken met de persoonlijke vaardigheden van mensen en/of de bewustwording daarvan. De trainingen zijn interactief en zijn een afwisseling van theorie en praktijk waardoor een deelnemer meteen kan oefenen. Belangrijk binnen de trainingen is de interactie tussen de deelnemers aangezien zij ook weer veel van elkaar kunnen leren.

Tijdens de trainingen werk je aan jouw sociale vaardigheden, communicatieve vaardigheden en persoonlijke eigenschappen in een veilige omgeving.

RenaSense verzorgt enkele basis trainingen als ook trainingen op maat die afgestemd zijn op de specifieke behoefte van een organisatie. Deze trainingen kunnen bij de klant als op een externe locatie gegeven worden.

Om voor alle deelnemers het beste resultaat te behalen, zijn er voor de trainingen minimaal 6 deelnemers nodig.

  Trainingen

  De kracht van verbale én non-verbale communicatie

  w

  Communiceren en interpreteren

  Hoe geef je zelf een training

  Leiderschapstraject

  “Waar je nu bent zegt niets over wat je kunt bereiken. Het zegt alleen iets over waar je zult beginnen.”

  Hoe geef je jezelf female empowerment

  Je meer bewust worden hoe je vanuit je eigen kracht je doelen kunt behalen, jezelf kunt positioneren, terwijl je gewoon jezelf blijft en dat je samenwerking met anderen veel bewuster inzet.

  Na een training ‘Female Empowerment’ ben je in staat om op jou eigen-wijze je staande te houden in de overwegend zakelijke mannenwereld en weet je de juiste tools in te zetten.

   

  • Je leert om meer bewust bezig te zijn met je eigen carrière en de doelen en stappen die daarbij nodig zijn;
  • Je leert wat de effecten van impliciete communicatie zijn en hoe je dat dit doet met aandacht voor verbinding;
  • Je wordt je bewust dat je zowel privé als zakelijke support nodig hebt om je doelen te bereiken.
  • Je ontdekt hoe het spel in verschillende omgevingen gespeeld wordt.
  • Je weet inzicht te krijgen in de verschillende typen mannen en vrouwen waardoor je krachtig en meer zakelijk erin staat;
  • Je leert je boodschap beter af te stemmen op de verschillende typen die te onderkennen zijn in een organisatie;
  • Je leert om zaken je minder persoonlijk aan te trekken en beter te relativeren;
  • Je ontdekt wat je kernwaarden zijn en leert hoe jouw eigen grenzen te stellen en te bewaken;
  • Je leert welke overtuigingen en vooroordelen je zelf hebt en welke wel voor je werken;
  • Je krijgt handvatten aangereikt hoe je jezelf kunt positioneren binnen een organisatie.

  meer informatie over onze Female Empowerment programma’s is terug te vinden op sheriously.com

  workshop Dynamisch Communiceren

  Je wilt duidelijk en respectvol je boodschap, opdracht en/of mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die goed overgebracht, ontvangen én begrepen wordt. Bij communicatie draait het altijd om minimaal 2 partijen: een zender en een ontvanger die iets aan elkaar duidelijk willen maken. Waarbij iemands gedrag, gestuurd door fysiologie en ook stukje tonaliteit en woorden een enorme invloed hebben op de ander. Met dynamisch communiceren bedoelen we dat de dynamiek tussen mensen een zeer belangrijke rol speelt om de communicatie effectief te maken waardoor je zowel zakelijk als privé meer kunt bereiken. En het mooie is dat je dit gewoon kan leren en daarna is het een kwestie van veel oefenen en in praktijk brengen!

  De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt.

  De workshop Dynamisch Communiceren is drie dagen en leert je belangrijke elementen van het communiceren met andere mensen. Het gaat hierbij om zowel de verbale als non-verbale communicatie.

  Je bent je veel bewuster HOE je communiceert en
  krijgt tools aangereikt om iedereen te kunnen bereiken!

  Na de workshop Dynamisch Communiceren ben je in staat om de dynamiek en de structuur van communicatie te doorgronden en de juiste tools in te zetten.

  meer informatie over deze workshop is terug te vinden op Bdynamic.eu.

  NLP Basistraining

  Wil je je focus, persoonlijke effectiviteit en/of communicatie verbeteren dan kan deze training/workshop je een aantal handvatten bieden.

  Door NLP kun je inzicht en vaardigheden verwerven om een fundamentele ontwikkel-stap te maken.

  Neuro Linguïstisch Programmeren is een communicatiemodel vanuit de psychologie, gebaseerd op het ‘modelleren van mensen die succesvol zijn in het communiceren’. Dit betreft vooral mensen met een hoge emotionele en sociale intelligentie. NLP is een houding en een methode, die bekend is om de vele verander-technieken en modellen, die je in staat stellen om snel nieuwe vaardigheden en gedrag te ontwikkelen om de eigen leerdoelen te realiseren.

  Flexibiliteit in gedrag is essentieel om je persoonlijke effectiviteit écht te vergroten. Hoe flexibeler je gedrag, hoe groter de kans dat het aansluit bij de ander en je je doel behaalt.

  In zo’n 5 tot 6 dagdelen neem ik je mee in de basics van NLP en een groot aantal tools die daarbij horen die je zelf in kunt zetten om je eigen leerdoel te bereiken en je collega’s / medecursisten te helpen. Het is een afwisseling van theorie en praktijk.